Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud bych mohl důvěřovat naší vládě, což rozhodně za současné konstalace a jednáních není akceptovatelné, tak bych bych pro Czexit. Ovšem pokud brzy bude sestavena opět levicová, tedy slabá vláda, nemá svobodný občan žádnou možnost být zodpovědný.

0 0
možnosti

Já vidím jen dvě možnosti.

1)radikálně vytvořit evropský superstát bez hranic. Musí být stejné daně,platy,podpory. Jedině tak se zajistí že nebude nějaký stát "doplácet". Problém je v tom že různé regiony by si vedly lépe než jiné a to by mohl být problém protože by to vyvolalo "touhu po starých dobrých časech státu XX"

2)Kompletní zrušení EU

Všechny ostatní cesty jsou jen dočasné uskupení kde se členové hádají mezi sebou.

0 0
možnosti

Současnou EU řídí ze zákulisí především německé a částečně francouzské korporace + bankovní dravci. Takže očekávat od těchto magnátů, že půjdou od válu, je nerealistické, prorostli už do systému jako rakovina. Samozřejmě bych si přála, aby vámi naznačené překopání bylo možné uskutečnit

1 0
možnosti

Hezky napsané jenže zdravý rozum už v EU dávno zemřel. Nějaké změny jsoou jednoznačně potřeba, jen si nedovedu představit jak všechny ty komise, komisaři a Juncker s Merkelovou zvládnou zreformovat sami sebe.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS